Salatbar i hjertet af København

Byen er fuld af snaskede, usunde og fristende muligheder, når du bliver sulten på shoppeturen eller i farten. Men fastfood behøver ikke være usundt - hos Dællekatessen finder du smagfulde, sunde og mættende salater, som du hurtigt kan tage med dig videre eller nyde ved vores hyggelige borde med udsigt til byens travle og livlige atmosfære.

Salater med friske råvarer

Tæt på Kongens Nytorv og Kongens Have finder du Dællekatessen, der serverer friske og lækre salater til gode priser. Om du har lyst til en sund salat med avocado, kylling, laks eller tun, eller du er mere til dæller med en klassisk og cremet kartoffelsalat eller pastasalat, så tilbyder Dællekatessen lækre varianter af det hele og lidt til. 


Hos Dællekatessen sætter vi en ære i at servere smagfulde retter lavet på friske råvarer, med hjemmelavede ingredienser og egne dressinger. Vores høje krav til råvarer sikrer en kvalitet lidt ud over det sædvanlige, så vores kunder får den bedste smagsoplevelse.

Byens bedste dæller

Hos Dællekatessen er vi særligt berømte for vores hjemmelavede krydrede frikadeller. Du kan blandt andet købe en saftig dælle eller to med kartoffelsalat eller pastasalat, eller du kan vælge at få den serveret i en sandwich med vores særlige rødkålsdressing. Hvis det skal gå ekstra stærkt, kan du også få frikadellen med på farten som hånddælle.