Lækre og sunde sandwich i København

Har du lyst til et sundere, friskere og mere mættende alternativ til burgere, pommes frites og kebab, skal du vende snuden mod Dællekatessen. Et stenkast fra Kongens Have finder du nemlig lækre og smagfulde sandwich, der på smagen slår byens væld af fastfoodmuligheder. Hvad end du søger en sandwich med tunsalat, avocado, kylling eller roastbeef, så finder du den frisk og lækker hos Dællekatessen.

Hjemmelavede og smagfulde ingredienser

Hos Dællekatessen lægger vi særlig vægt på, at vores sandwicher frisklavede og indeholder gode, friske råvarer, hjemmelavet fyld og egne dressinger. På den måde sikrer vi smag og friskhed, og det er din garanti for veltillavede sandwich uden overraskende ingredienser og overflødige e-numre.

 

Alle vores sandwich laves i vores sprøde multikerne fuldkornsbrød eller som rugbrødssandwich. Udover dit foretrukne fyld indeholder sandwichen hjemmelavet dressing, sprød salat, lucernespirer og tomater. Har du allergier, eller foretrækker du en glutenfri, laktosefri eller vegetarisk sandwich, kan Dællekatessen også sørge for det.

Byens bedste frikadellesandwich

Dællekatessen er særlig kendt for vores hjemmelavede krydrede frikadelle. Vi serverer den blandt andet i en lækker sandwich med hjemmelavet rødkålsdressing, som mætter herligt og smager som en drøm. Du kan også få frikadellen som menu med vores cremede kartoffelsalat, eller som hånddælle, når du er på farten.